ABAX

Hver etage har fået forskellige temaer i form af en sindsstemning, en aktivitet og en farve, som afspejler ABAX’ kerneværdier.

Vi finder det nye ABAX hovedkontor i en bygning fra 1874 med stor historisk og lokal værdi. Et sted, hvor man har haft succes med at bevare det historiske og kulturelt værdifulde fra lokalernes oprindelig formål, og som sammen med nye elementer skaber et originalt og fremtidsorienteret miljø.

Den ældre bygning, oprindeligt en mølle og lagerlokaler, udgør, sammen med en moderne tilbygning, det nye hovedkontor. Når man træder ind mødes man af et stort, indbydende areal, åbent over to etager med store glaspartier, som lukker masser af dagslys ind og udvisker grænsen mellem ude og inde. Her samles man til fællesskab og motivation, hvor utraditionelle mødelokaler og arbejdspladser, en kaffebar og lounger tilbyder stor variation af rum- og sanseoplevelser, optimeret til kreativitet og samarbejde.

På den øverste etage finder man en kombination af aktivitetsbaserede arbejdspladser, co-working, mødelokaler, kontormøbler i åbne kontorlandskaber og traditionelle, private kontorer.

Før renoveringen og flytningen til de nye lokaler blev ABAX’ behov omhyggeligt kortlagt, og der blev helt fra starten ført en tæt dialog mellem kunden og indretningsarkitekterne hos KB Arkitekter.  Visionen var at skabe innovative lokaler, inspireret af blandt andet Google og Lego – med en sprælsk indretning, som både afspejler ABAX’ varemærke og er til glæde for medarbejderne.

Al indretning har moderne udtryk og er en identitetsbærer. Hver etage har fået forskellige temaer i form af en sindsstemning, en aktivitet og en farve, som afspejler ABAX’ kerneværdier – Technology, People and Services.

Ole Lennart Kristensen, som arbejder i Input interior i Sandefjord, har haft ansvaret for leverancer af al løs indretning til projektet.

– Alle møbler, kontormøbler, flader og planter er valgt med omhu ud fra et miljøperspektiv og med indeklimaet i fokus, hvilket resulterer i en bæredygtig indretning, som vil holde over tid, forklarer Ole Lennart.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen