DICE

Kontorets indretning henter inspiration fra nogle af de prisbelønnede spil, som DICE har udviklet.

Spiludviklingsstudiet DICE’s nye hovedkontor på Södermalm i Stockholm var Sveriges flotteste kontor i 2016.

Studio Stockholm Arkitektur fik til opgave at skabe den mest attraktive og inspirerende arbejdsplads for spiludviklere fra hele verden. De anonyme lokaler, som DICE valgte at flytte til, skulle forvandles til et kontor, der var et verdensledende spiludviklingsstudie værdigt. Kravene til sikkerhed var høje, og et areal på 15.000 kvadratmeter skulle organiseres og rationaliseres under et hårdt tidspres.

Resultatet blev en kreativ og fleksibel arbejdsplads, som bidrager til innovation, viden, deltagelse og produktivitet. Projektet blev stemt frem til et ud af fem finalebidrag i konkurrencen om Sveriges flotteste kontor, hvor juryen under ledelse af Gert Wingårdh til sidst udnævnte DICE som vinder med følgende motivering.

Et flot kontor er frem for alt et kontor som passer til og afspejler virksomheden, der drives i det – et kontor, som gør at virksomheden udvikles. Virksomheder, der stikker ud, skal selvfølgelig have et kontor, der stikker ud. Årets vinder emmer af legesyge, kreativitet, innovation og mod. Mod på at prøve nye løsninger som både visuelt og funktionsmæssigt rimer på virksomhedens ambitioner om at være verdensledende inden for det, de laver. Dette er et kontor for en virksomhed, der virkelig tør satse.

En værdig vinder

Input interior har ledet projektet med leverance og udført montering af de nye møbler på kontoret. Et stort og spændende projekt med visse udfordringer.

– Det har været et spektakulært projekt. Miljøerne er rigtig skønne og DICE føles som en værdig vinder af Sveriges flotteste kontor. Vi har leveret møblerne etagevis og tidsskemaet for montering i visse dele af kontoret har været stramt på grund af den store mængde af teknik, som blev installeret samtidigt, men vi løste det. DICE har hele tiden set løsninger og muligheder i stedet for hindringer, siger Elina Hassel, projektleder hos Input interior.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen