Domstolsverket

Åbne arbejdspladser suppleres af flere stille rum til de, som har brug for at trække sig tilbage.

Med fleksible, åbne kontorer og supplerende stille rum har Domstolsverket skabt en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Domstolsverkets medarbejdere i Stockholm er samlet under et tag på Torsgatan 11, sammen med kursuslokaler og flex-arbejdspladser til tilrejsende medarbejdere fra andre dele af landet. Med en hensigtsmæssig arbejdsplads kan myndigheden bedre opfylde sit miljøansvar over for medarbejderne.

Input interior fik opgaven med at samordne, montere og levere al ny indretning samt at hjælpe til med flytning og montering af eksisterende møbler.

Foregår med et godt eksempel

– Vores ambition er at bygge mere fleksible kontorområder inden for domstolene og der skal vi selv foregå med et godt eksempel. Der var mange medarbejdere der var bekymrede over forandringen, men nu er det lykkedes os at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle sidder åbent. Som supplement har vi flere stille rum, hvor man kan trække sig tilbage for telefonsamtaler og besøg samt fire gode konferencelokaler i tæt tilslutning til dette, siger Pia Bäck hos Domstolsverket.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen