Emerson

Restauranten byder på forskellige typer af siddepladser til socialt samvær.

Da ingeniørvirksomheden RTR Emerson i Gøteborg byggede et nyt byggeri, blev der skabt et fælles udgangspunkt hvor medarbejdere, kontorer og produktion spiller sammen.

Rosemount Tank Radar er en del af den amerikanske teknologikoncern Emerson og har specialiseret sig inden for avanceret måleudstyr til blandt andet tankskibe. Tidligere lå industri og kontorer spredt ud i forskellige bygninger, men da virksomheden stiller høje krav til lokaler og udstyr blev det besluttet at satse på et fælles udgangspunkt. Et nyt kontorhus blev opført i tre etager med direkte tilslutning til industribygningen.

På samme sted

Arkitekterne Krook & Tjäder har tegnet kontorhuset udvendigt og indvendigt med fokus på at skabe plads til samarbejde for de 350 ansatte. Her samles nu forskning, udvikling og produktion under samme tag. For at skabe et større samarbejde er de tidligere cellekontorer erstattet af arbejdspladser i et åbent landskab. Forskellige afskærmninger skaber rum i de åbne områder samtidigt med at de giver en behagelig akustik. Hvert etageplan har sin egen farvesætning som finder vej til møbelstof, vægge og tekstiler. Input interior står bag indkøb, projektledelse og leverance af indretning til hele kontoret, fra arbejdspladser, konferencelokaler og lounge-områder til restaurant og udemiljø.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen