Fremtind

Specielt designede, tilpassede elementer, som plantekummer, bænke og siddebokse findes i hele bygningen.
Virksomhedens innovative ånd afspejles i de farverige og legende elementer i indretningen.
Solide og naturlige materialer sammen med meget grønne planter er fremtrædende elementer i alle kontorets afdelinger.

Da forsikringsselskaberne DNB Livsforsikring og SpareBank1 Forsikring fusionerede, opstod Fremtind. To aktører med hver deres lange historik blev forenet i en fælles identitet, og Zinc Interior Architects fik til opgave at designe det nye hovedkontor.

Indretningskonceptet blev udviklet i tæt samarbejde med kunden. Der blev lagt stor vægt på at bevare historien bag de to virksomheder og samtidig understrege det nye selskabs innovative og miljøbevidste ånd. Konceptets ambition var også at ændre måden at arbejde på. En aktivitetsbaseret planløsning med variationer mellem afdelingerne blev løsningen; Et miljø der vil understøtte fælles mødesteder og invitere til interaktion mellem mennesker.

En større mængde genbrug

Kvalitet og bæredygtighed blev fremhævet som vigtige faktorer for inventaret, og det var et klart ønske, at så meget som muligt fra de tidligere kontorer skulle genbruges. Sammen med Zinc Interior Architects og Fremtind, gennemgik Input interior det eksisterende inventar for at nå frem til hvilke produkter, der kunne implementeres i det nye indretningskoncept.

Processen resulterede i, at mere end 80% af det eksisterende inventar kunne leve videre. Alle kontormøbler med tilhørende opbevaring blev genbrugt i deres oprindelige stand; andre møbler blev tilpasset, så de matchede det nye indretningskoncept. For eksempel ombetrak man 500 stole i stedet for at købe nye.

– Takket være kundens erfaring og viden om kvalitative møbelindkøb kunne vi genbruge meget af det eksisterende inventar, siger Ingun Dal, ansvarlig sælger og projektleder hos Input interior i Oslo.

– Fordelene ved genanvendelse er mange; ud over at være en omkostningseffektiv løsning, bruger vi de ressourcer, der allerede findes. Det var et rigtig spændende projekt at arbejde med, slutter Ingun.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen