HappySignals

Aleksi 15 i det centrale Helsinki har i snart 150 år været et centrum for handel og forretningsvirksomhed. HappySignals, en virksomhed som måler medarbejderes forventninger, produktivitet og trivsel, fandt nye lokaler til sit voksende team.

HappySignals søgte nye og rummelige lokaler, hvor de skulle have mulighed for at indrette sig efter de nye og ændrede måder at arbejde på. Ejendommen Aleksi 15 havde det, virksomheden søgte, og opgaven med at designe et kontor, som tilgodeser medarbejdernes behov, gik til indretningsarkitekterne hos Fyra.

– Det nye kontor overgår alle forventninger. Det illustrerer tydeligt vores profil og byder både nye og gamle medarbejdere velkommen, præcis som vi ønskede. Resultatet er indbydende og hyggeligt. Det eneste, der mangler, er duften af nybagte boller om morgenen, siger Ilkka Malva, Chief Happiness Officer hos HappySignals.

Som mange andre virksomheder har HappySignals skullet tilpasse sig nye arbejdsmetoder. Ud over traditionelle arbejdspladser er der stort fokus på de forskellige måder, kolleger og kunder i dag mødes og kommunikerer på, så distancearbejde er kommet for at blive under én eller anden form. Kontoret har flere specialindrettede områder til forskellige typer af arbejde. For eksempel har man indrettet et studie til video- og podcastoptagelser.

– Vi har lagt ekstra stor vægt på fællesområderne, og den hyggelige atmosfære giver et varmt indtryk i hele kontoret, forklarer indretningsarkitekt Niina Ojutkangas fra Fyra.

Input interior fik ansvaret for bestilling, levering og montering af den nye indretning.

– Samarbejdet mellem HappySignals, Fyra og Input interior har fungeret godt. Det var fantastisk at være en del af dette projekt og levere indretning til en så historisk ejendom, afslutter Janne Härmä, projektleder hos Input interior i Helsinki.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen