Microsoft Oslo

Input interior har fungeret som totalleverandør til hele projektet og leveret alt fra kontormøbler og kontorstole, til mødelokaler, akustiske løsninger, belysning og specielinventar.
Zinc indretningsarkitekter har stået for indretningskonceptet, der blev udviklet i tæt samarbejde med Microsofts egne medarbejdere.

Da Microsoft i Oslo lagde to kontorer sammen til ét var det ambitionen at skabe arbejdsmiljøer, hvor virksomhedens medarbejdere får mulighed for at udnytte deres potentiale.

Teknologibranchen tiltrækker mange unge, og det var derfor vigtigt for Microsoft at kunne tilbyde en arbejdsplads, der lever op til den fremtidige arbejdsstyrkes krav. En gruppe, der forventer at arbejdspladsen er fleksibel, uformel og yderst funktionel.

Zinc indretningsarkitekter har stået for indretningskonceptet, der blev udviklet i tæt samarbejde med Microsofts egne medarbejdere. Visionen var at skabe optimale arbejdsområder til forskellige typer arbejde og personer. Processen resulterede i løsninger, hvor udviklere eksempelvis fik permanente kontormøbler i deres teams med egne mødelokaler og områder. Salg og marketing blev indrettet med aktivitetsbaserede arbejdspladser, hvor variation er nøgleordet og tilpasser sig efter dagens arbejdsopgaver.

Ambitionen var at finde den rette balance mellem områder for samarbejde og steder for koncentreret arbejde og samtidig skulle indretningen tydeligt formidle et tilhørsforhold og forståelse for virksomhedens værdier og mål.

Det færdige kontor er kendetegnet ved en stor variation af farver og mønstre, i alt fra gulv til loft. Hver mødelokale har sit eget tema og udtryk. Kunst har også fået en betydelig plads i lokalerne, hvor både Munch-fortolkninger og specialdesignede motiver til Microsoft er repræsenterede.

Input interior har fungeret som totalleverandør til hele projektet og leveret alt fra kontormøbler og kontorstole, til mødelokaler, akustiske løsninger, belysning og specielinventar.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen