Morris Law

Glem stive receptioner og skriveborde i mahogni bag lukkede døre. På Vallgatan 30 i Göteborg, hos Morris Law, skabes nye ideer om hvordan et advokatkontor kan se ud.

– Vores udgangspunkt med Morris Law var at bryde nye grænser i en konservativ og hierarkisk branche. Ingen skal træde inden for dørtærsklen og føle sig lille. Vi ville hellere invitere inden for i et indbydende hverdagsrum. Uformelt, forklarer Johan Olsson, arkitekt hos Borstein Lyckefors, som færdiggjorde lokalerne med hjælp fra Input interior.

Orden med regelsæt

Det tunge og hemmelighedsfulde vrages til fordel for en åben og afslappet atmosfære. At låse sig inde i rum føltes kedeligt og umoderne. Løsningen blev en indbydende reception og et åbent kontormiljø med arbejdsbåse og separate rum til stilhed og koncentration. Den åbne reception og de private arbejdsområder både afgrænses og forenes som helhed af et kreativt sæt af lægter i træ.

– Regelsættet, som vi efterhånden kalder det lidt for sjov, er en pragmatisk løsning på et rumligt problem. Receptionen var et opbrudt rum, med døråbninger, nicher og kroge. I stedet for at rive ned og bygge nyt, beklædte vi rummet med reoler i ahorntræ. Ved hjælp af en streng geometri som definerer rummet, skabte vi orden og ro. Regelsættet vender endda tilbage igen inde i kontormiljøerne som afskærmninger mellem arbejdsbåsene, fortæller Johan.

Et indryk rigt på detaljer

Her tager detaljerne plads. Alt for at formidle oplevelsen og følelsen af en afslappet hjemmeatmosfære. Træreolerne indrammer messingfarvet net, kort og bruntonede spejle. Hvid blev bevidst fravalgt. Lyse farver i gråt, grønt og rosa fik i stedet lov til at pryde vægge og forsænkede lofter som baggrund til den øvrige indretning for et mere interessevækkende indtryk. Reolerne, der bidrager stærkt til fornemmelsen af et hverdagsrum i receptionen, er ophængt på messingwires og er stylet med omsorg af specialister for det helt rigtige touch.

– Det blev til ægte arkitektnørderi, da vi skulle tildække tomrummene i reolsystemet “Regelsættet” på en elegant måde. Snedkerne sukkede, da vi insisterede på en skjult fastgørelse uden nogle synlige beslag. Men flot blev det, griner Johan.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen