Rådhus Skåne

Den øverste etage byder på en vidtstrakt udsigt over Kristiansands centrum.

Da Kristianstad kommune og Region Skåne placerede deres centraladministrationer i karréen Christian IV, blev karréens ydre bevaret samtidig med at interiøret blev ændret radikalt.

FOJAB arkitekter har ansvar for den arkitektoniske udformning af bygninger, landskaber og indretninger. De har bevaret karréens udseende ud mod de omgivende gader samtidig med at interiøret har fået et helt nyt udseende. Input interior leverede den største andel af møbler til projektet. Blandt andet kontormøbler, konferencemøbler samt særligt snedkerarbejde.

Åbenhed og afsideshed

I de effektive kontorlokaler til 750 personer har moderne og åbne løsninger skabt en god tilgængelighed, åbenhed og fleksibilitet. Samtidigt med at det er lykkedes at tilgodese kravene til afsideshed for uforstyrret arbejde.

Naturligt, lyst og bæredygtigt

Som karakterskabende byggemateriale i hele karréen, både udvendigt og indvendigt, blev der anvendt bæredygtige naturmaterialer såsom sten, træ og kobber. Og lys ask forekommer også som en gennemgående træsort på vægge, gulve og i næsten al indretning. Farvesætningen er mild og i grønne og turkisblå nuancer.

– De allermest trendy valg har fået lov til at stå tilbage til fordel for en indretning, der er bæredygtig over tid, og som føles harmonisk, og behagelig, siger Lennart Jonsson, sælger og projektleder hos Input interior i Kristianstad.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen