Russell Reynolds

Kunst, stramme siddemøbler og en smuk belysning bidrager til den fredelige galleriatmosfære.
Kontoret er opdelt i to dele. En offentlig galleridel, gennem hvilken man kommer til receptionen og mødelokalet. I den anden, interne del findes arbejdslokaler og fællesområder til de ansatte.
Varierende og naturægte materialer såsom bomuld, uld, hør, sten og træ dominerer kontorets interne dele sammen med dæmpede farver.

Syv etager over Regeringsgatan, med udsigt over Stockholms tagrygge og den grønne park Kungsträdgården, ligger Executive search og assessment-virksomheden Russell Reynolds Associates kontor. Her bydes de besøgende velkommen af en repræsentativ fornemmelse af et galleri.

De sobre farver i Russell Reynolds entré griber fat i og trækker det enorme lysindfald ind fra facaden, der er udformet helt i glas. Her træder du direkte ind i et indbydende Office Gallery.

– Vi udarbejdede konceptet ”The Office Gallery” til Russell Reynolds. Her beskrives et indbydende og eksklusivt kontor, der skal tiltrække nye medarbejdere. Lokalerne skal opleves som moderne og der skal være flotte fællesområder, forklarer Isabella Birke, indretningsarkitekt hos Strategisk Arkitektur, som har været med til at skabe visionen for lokalerne.

I den L-formede gang, der møder de besøgende, var der egentlig ikke noget behov for at udnytte områderne til noget udelukkende funktionelt. I stedet har de fokuseret på at skabe en elegant og repræsentativ fornemmelse i rummet. Kunst, stramme siddemøbler og en smuk belysning bidrager til den fredelige galleriatmosfære.

Kontoret er opdelt i to dele. En offentlig galleridel, gennem hvilken man kommer til receptionen og mødelokalet. I den anden, interne del findes arbejdslokaler og fællesområder til de ansatte.

Russell Reynolds Associates er en international Executive search og assessment-virksomhed med aktiviteter på 46 lokationer rundt om i verden. I Stockholm arbejder der 35 personer. For at støtte virksomhedens funktioner på den bedste måde sidder 90 procent af de ansatte i egne rum i den interne del af kontoret, hvor tekstiler og væg til væg-tæpper er anvendt for at fremme de varme og hyggelige omgivelser.

– At skabe funktionelle og pæne samlingssteder er ekstra vigtigt for fællesskabet på et kontor, hvor de fleste sidder i deres egne arbejdslokaler. Vi har koncentreret mødestedet til loungen, med tilhørende tekøkken. Her sidder du i en hjørneplacering med byens bedste udsigt. Perfekt til at koble fra, spise frokost eller til en fyraftensøl, siger Isabella Birke.

Varierende og naturægte materialer såsom bomuld, uld, hør, sten og træ dominerer kontorets interne dele sammen med dæmpede farver. I kombination med de fremtrædende glaspartier skabes en harmoni mellem hårde og bløde enheder.

Input interior har projektledet indkøb, leverancer og montering for Russell Reynolds. Ifølge Sandra Björkqvist, ansvarlig sælger og projektleder hos Input interior, har projektet en masse karakter og flere forskellige dele, der skiller sig ud.

– Hvert møbel er håndplukket til kunden og der er anvendt omkring 30 forskellige leverandører, hvilket er usædvanligt for et projekt af denne størrelse. Med det giver også en spændende udformning til kontoret, hvor hvert rum har fået sit helt eget præg.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen