Scandinavian Airlines

Når Scandinavian Airlines igen flytter ind i ejendommen Frösundavik, som blev opført af selskabet allerede i 1985, er det 15.500 kvadratmeter nyrenoverede lokaler, der tages i brug. Designet er skandinavisk med inspiration hentet fra virksomhedens kernevirksomhed.

Da MER arkitekter fik til opgave at udforme SAS’ nye hovedkontor i Solna var Input interior med og realiserede ideer og visioner. Kontoret understøtter en varieret og fleksibel måde at arbejde på, og er formet efter skandinaviske retningslinjer, som giver et indtryk af SAS’ geografiske oprindelse. Målet var at skabe en arbejdsplads som opfylder nutidens behov og som samtidig klarer sig godt i fremtiden.

Kernevirksomheden inspirerer

Med en farvesætning, der er hentet fra SAS’ egen brand identity og inspiration fra forskellige lufthavnsmiljøer, er der en tankevækkende og tydelig kobling til selskabets kernevirksomhed. Kontorets omkring 1.000 arbejdspladser tilbyder fleksibelt arbejde i åbne landskaber med touch down-pladser. Ro og afsideshed finder man i stille rum og samtalerum.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen