Telia Company

Telia Companys værdiord – Dare, Care og Simplify, skabte sammen med et fokus på bæredygtighed og konceptet Spectrum/Speed of Light, som er udviklet af Tengbom arkitekter, en rød tråd gennem hele kontorprojektet.

Indretningen afspejler varemærket og virksomhedens digitale forretning. En hurtig, aktiv følelse som indbyder til bevægelse. Her skabes plads til samarbejde, inspiration og energi. Fire af kontorets fem huse danner tilsammen tre indvendige gårde som åbner lokalerne op og slipper lys og rum ind. I stedet for mørke gange synliggøres medarbejderne, og de rette forudsætninger for møder og kommunikation skabes.

Erfaring med aktivitetsbaseret

Telia Company har arbejdet aktivitetsbaseret i flere år og har anvendt den samlede erfaring til udformningen af de nye lokaler.

– Sammenlignet med andre aktivitetsbaserede kontorer med små, opdelte hjemmezoner har vi et meget støre område til opbevaring, og hvor man sidder sammen med flere mennesker. Det bidrager på en positiv måde til at man skal være mere bevægelig og fleksibel, siger Tommy Nordström, hos Group Real Estate hos Telia Company.

Ud over imponerende installationer med interaktiv regn, der projicerer billeder, specialbyggede lysglober som bevæger sig op og ned mellem etageplanene, graffiti og et grønt plantetag, udgør opbevaringen en interessant del af indretningen hos Telia Company.

Interaktiv opbevaring og sporbare møbler

Et aktivitetsbaseret kontor til 3.600 medarbejdere kræver en masse smarte opbevaringsløsninger. Hos Telia Company anvendte Input interior et netværksbaseret opbevaringssystem. Skabene blev koblet til brugernes personlige ID-kort og et tildelt et antal interaktive funktioner som letter håndteringen. Efter ønske fra kunden blev systemet også integreret i produkter, der ikke havde dette indbygget fra starten, som for eksempel i garderobeopbevaringen.

Input interior har leveret 3.600 arbejdspladser i projektet samt al fast og løs indretning til i alt 11 etager. For at forenkle den fortsatte håndtering, vedligeholdelse og drift af indretningen i projektet blev hvert enkelt møbel desuden mærket med et unikt RFID-mærkat for at muliggøre sporbarhed.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen