TUI Nordics

TUI Nordics totalrenoverede lokaler i Münchenbryggeriet byder de besøgende velkommen med en harmonisk belysning, en dæmpet akustik og en fredelig energi.

Hos TUI Nordics har en gennemtænkt planløsning og en aktivitetsbaseret måde at arbejde på tilført energi og forenklet kommunikation og spontane møder mellem de omkring 440 medarbejdere.

Sommer, sol og aktivitetsbaseret

pS Arkitektur har skabt en aktivitetsbaseret arbejdsplads ud fra TUI’s virksomhed og behov. Input interior har leveret og realiseret konceptet, der består af alt fra klassiske arbejdspladser til hot desks, fredelige sofagrupper, små mødelokaler og spontane pladser til alene- eller fællesarbejde. Og hvis man har lyst, kan man sagtens slå sig ned i en solstol i frokoststuen.

Konceptet er inspireret af TUI’s solrejser og skaber en tydelig kobling mellem arbejdsplads og virksomhed. Etageplanene er tildelt forskellige temaer – øverst oppe er det trækroner og kokosnødder, der er i fokus, og længere nede tager bølger og strande over. Og detaljer såsom solstole, rejsetasker i eget design til opbevaring og kabelsamlere udformet som hængekøjer bidrager til at forstærke helheden.

Logistikudfordring

– Kunden renoverede et etageplan ad gangen og sad stadig i samme bygning imens. Det medførte at vi skulle tilpasse os efter byggeriet med mange delleverancer, en udfordring som med facit i hånden løste sig på en god måde, siger Elina Hassel, sælger og projektleder hos Input interior i Stockholm, som havde ansvar for projektet.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen