UMA Workspace Kungsbron

Et sted til ideer, inspiration og kreative samarbejder.
Flere mødelokaler giver mulighed for arbejde i grupper samt præsentationer eller møder.

Moderne og fleksible lokaler, fællesområder til netværkspleje og plads til både eget arbejde og kundemøder. Det er tanken bag ved UMA Workspace, et coworking-koncept udviklet af Technopolis.

Technopolis er et finsk selskab, der driver virksomhedsparker i Norden og Baltikum. Parkerne omfatter forskellige kontorlokaler og ofte cafeer, restauranter, konferencelokaler og fitnesscentre. Som et svar på de seneste års mangel på kontorlandskaber i de større byer har Technopolis også udviklet UMA Workspace, et coworking-koncept for såvel selvstændige erhvervsdrivende som etablerede selskaber.

UMA Kungsbron er virksomhedens første satsning i Sverige og Stockholm, hvor presset på kontorlokaler er højt.

– Der er ikke tilstrækkeligt med plads i centrum af Stockholm, hvilket har skabt en stor efterspørgsel efter moderne og fleksible kontorlandskaber. At etablere UMA Kungsbron med en suveræn beliggenhed er et skridt i den rigtige retning for at imødegå den efterspørgsel, fortæller Niko Pulli, director of Services på Technopolis.

Indretning i skandinavisk stil

Til dato findes der 12 UMA-anlæg rundt omkring i Norden, Baltikum og Rusland. Anlægget i Stockholm er virksomhedens hidtil største, hvor de besøgende har 2.350 kvadratmeter kontorlandskab til sin disposition, fordelt på 7 konferencelokaler, forskellige aktivitetsbaserede arbejdsstationer, café og kontorpladser til mere adskilt arbejde. Kontorets interiør er tegnet af arkitekterne Gullstén-Inkinen, som også har tegnet UMA-anlægget i Helsinki. Indretningen er i lyse, neutrale farver og leveret af Input interior. Blandt møbler og tekstiler ses design fra blandt andet Marimekko og Artek, som er en påmindelse om Tecnopolis’ finske rødder.

Fleksibilitet i fokus

Coworking er blevet et populært fænomen og Technopolis sigter mod at bygge et netværk af 20 nye UMA Workspaces for at kunne møde efterspørgslen i de større byer. Fælles for alle anlæggene skal være fokus på tilgængelighed, fleksibilitet og mulighed for at netværke.

– Medlemmer som rejser meget kan bruge UMA Workspace i alle byer og lande, mens de som behøver kontorplads i løbet af dagen eller til nogle få timers arbejde kan bruge en løsning med dagspas. Andre lejegæster, såsom etablerede virksomheder og også virksomheder i vækst, har fordele i form af at netværke og knytte værdifulde kontakter i det fællesskab som UMA Workspace tilbyder, afslutter Niko Pulli.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen