Unity

Naturlige materialer såsom træ og sten giver en varm fornemmelse til kontorets moderne og rummelige lokaler.

Hos Unity Technologies forenes et varmt, skandinavisk interiør med uventede designindslag.

I den næsten sagnomspundne klynge, der går under navnet Silicon Valley, har Unity Technologies, der skaber værktøjer til spiludvikling, sit hovedkontor. Virksomhedens rødder findes derimod på et sted, der er betydeligt tættere på os her i Norden. Virksomheden blev grundlagt i Danmark i 2004, dengang af tre personer. I dag, omkring 16 år senere, arbejder 300 medarbejdere på det hurtigt voksende kontor i centrum af København.

Nye moderne arealer

Da lokalerne, som en gang udgjorde et gammelt postkontor, begyndte at føles for trange, dukkede muligheden op for at leje den tilstødende bygning. Tre ledige etager kunne åbnes op og forenes med de eksisterende lokaler. Med 4.000 nye kvadratmeter blev der skabt generøse og moderne arealer. Arkitektbureauet Rapt Studio, som er baseret i San Francisco, har designet de nye dele af kontoret som Input interior har realiseret og leveret.

– Et moderne, men stadig varmt design, inspireret af den skandinaviske æstetik har suppleret og løftet den eksisterende bygnings karakter, siger Mike Dubitsky, Design Director hos Rapt Studio.

Dansk design og naturlige materialer

Belysningen og møblerne i projektet følger et nordisk formsprog og suppleres af spændende og uventede designindslag, som den delvist svævende receptionsdisk i hallen, vægge beklædt med lodrette træpaneler og markerede tagvinduer, som indrammer den synlige tagkonstruktion på den øverste etage.

Naturlige materialer såsom træ og sten giver en varm fornemmelse til kontorets moderne og rummelige lokaler. På første og anden sal er der kontorarbejdspladser og mødelokaler. På det tredje, øverste plan findes en stor lounge med flotte sofaer og puffer, som nemt kan flyttes rundt for en fleksibel møblering. Et perfekt sted til uformelle møder og afslapning. I tilslutning til loungen ligger også kontorets køkken med spisepladser, samt en storskærm som bruges til såvel præsentationer som underholdning.

– Møblerne er bæredygtige og kvalitative og det føles sjovt at de i høj grad repræsenterer dansk design med varemærker såsom Fritz Hansen, Fredericia, Hay med flere, siger Joan Weltz, Business Area Manager hos Input interior i Danmark.

Indslag i træ ses såvel i den faste indretning som i kontorets møbler og fungerer fint sammen med projektets farveskema, hvor saftige gule nuancer, beige og bordeaux er anvendt i loungeområdet og er kombineret med grønne nuancer i mødelokalerne.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen