Väven P5

Midt i Väven, Umeås platform for kultur og oplevelser, findes P5 Konferens. Her er der opført møde-, uddannelses- og eventlokaler for at skabe møder mellem mennesker på bedste vis.

Med effektive mødelokaler, åbne arrangementsområder, en stor tagterrasse med plads til op til 200 personer samt to selskabslokaler kan der klares parallelle arrangementer i P5. Her tilbydes de bedst mulige forudsætninger for et vellykket møde.

Fleksibilitet og hyggelig luksus

White Arkitekter har ansvaret for arkitektur og design hos P5 og Input interior har leveret al løs indretning samt tæpper og gardiner. Interiøret er i sort og orange og påminder om den kraftige farveskala i det norrlandske efterår. Udsøgt håndværk og en tydelig fornemmelse af hyggelig luksus præger de fleksible lokaler, hvor møblering, belysning og teknik er nøje udvalgt for let at kunne flyttes væk, omarrangeres og tilpasses efter nye forudsætninger.

– P5 bød på en spændende og udfordrende opgave. Der var nemlig mangel på læder på det svenske marked mens projektet var i gang, hvilket medførte at vores team blev sat på en hård prøve med et presset leveranceskema. Men vi nåede at levere til tiden og til en tilfreds kunde, siger Johan Nilsson, filialchef hos Input interior i Umeå.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Til formularen
Ups

Der opstod en fejl, prøv igen.

Til formularen