Vetenskabens Hus

Med en ambition om at bevare sjælen i det gamle posthus i Luleå, blev der gennemført en nænsom renovering og der blev udvalgt en lavmælt indretning for at Vetenskabens Hus skulle harmonisere med husets oprindelse.

Det ufatteligt smukke posthus i Luleå blev opført i 1953 ifølge tegninger af Postens daværende chefarkitekt Lars-Erik Lallerstedt. Huset er nu nænsomt renoveret under ledelse af MAF Arkitektkontor og omdannet til en førsteklasses restaurant samt udstillings- og mødelokale med det formål at knytte universitetet, byen og erhvervslivet tættere sammen.

Enkel, nutidig indretning

Luleå Universitet, LKAB samt IVA Nord er fuldmagtsgivere og Wingårdhs har stået for indretningskonceptet. Møblerne, der blev udvalgt, er små og enkle for at repræsentere vores tid snarere end halvtredserne, men hele tiden med respekt for kvalitet. Læder, ask og marmor er materialer, der er anvendt i projektet.

Input interior har realiseret indretningen, som består af særligt snedkerarbejde og indretning fra blandt andet Erik Jørgensen, Karl Andersson, Montana, Lammhults, Vitra, Abstracta og Plank.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen