ATG

På et åbent og engagerende etageplan skabes forudsætninger for kommunikation og samarbejde, samtidigt med at medarbejdernes behov for private og separate pladser tilgodeses.

Da ATG ombyggede IT-afdelingen i Hästsportens Hus var ønsket en åben arbejdsplads med en god akustik og belysning samt mange åbne og lukkede mødesteder spredt ud i lokalerne.

Flyudsigter inspirerer

Note Design Studio hentede inspiration fra flyfotografering med tydelige mønstre af forskellige landområder i tilknytning til hinanden. Ideen blev realiseret ved at forskellige gulve skabte tydelige rum og stier i landskabet, hvilket sender de besøgende på en visuelt stimulerende rejse rundt i kontoret. Farveskalaen varierer fra bløde, hvide og grå nuancer til kulsort, med farverige detaljer i grønt, gult og skinnende orange. Input interior har stået for indkøb, samordning og leverance under projektet.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen