Regionens Hus

Interiøret er kendetegnet ved interaktion mellem åbne og lukkede arealer.
Skabe og fleksible arbejdspladser fremmer en aktivitetsbaseret arbejdsplads.

Da Västra Götalandsregionen samlede driftsområder og funktioner regionalt i Skövde, blev der investeret i et aktivitetsbaseret kontor uden faste pladser. Her tilpasses arbejdet efter dagens opgaver.

Det nybyggede Regionens Hus i Skövde er en del af VGR´s bestræbelser på at samle regionale funktioner i et forsøg på at udvikle nye arbejdsmetoder og en mere effektiv arbejdsgang. Ca 400 ansatte fra 12 forvaltninger og virksomheder, som tidligere arbejdede på forskellige adresser, er i dag placeret i en ny bygning i centrum af Skövde. Huset er bygget af Serneke med Abako arkitekter som indretningsarkitekt.

De fem etager kan rumme op til 80 arbejdspladser hver opdelt i fire zoner. Zonernes størrelse kan varieres, alt efter hvad opgaven kræver. Fra 14 arbejdspladser og helt op til en hel eller flere etager. Det fleksible interiør er karakteriseret ved en interaktion mellem åbne og lukkede områder, lyse og afdæmpede miljøer, samt varme og friskhed i materialer og farver er med til at skabe et varieret med samtidig afbalanceret indtryk.

Med funktionalitet og bæredygtighed som nøgleord, er interiøret designet til at fremme en aktivitetsbaseret og miljøvenlig måde at arbejde på. De ansatte er flyttet fra cellekontoret til fordel for en arbejdsplads med flytbar opbevaring og fleksible arbejdspladser. Stillezoner er skabt ved hjælp af afskærmning og andre akustiske løsninger, som et supplement til de mere åbne områder, der i stedet er designet til at fremme samtale og samarbejde. Kontorindretningen i konferencerummene er blevet udstyret med smarte integrerede tekniske løsninger for at lette fjernmøder med det formål at reducere behovet for at rejse og dermed skåne miljøet.

Nøgleordet bæredygtighed er også kommet til udtryk i genbrugsmøbler. Omkring halvdelen af alle møbler i det nye Regionens Hus består af genanvendelse fra forvaltningerne der er flyttet ind og de møbler der ikke passede ind er givet videre til andre kontorer i VGR. Målet er at genbruge mindst 80 procent af alt udstyr fra de gamle kontorer.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen