Telenor

Mødelokalerne med glasvægge fungerer både til arbejde hver for sig eller i grupper.
Lyse lokaler med stærke farveindslag i Telenors nye hovedkontor.
Tekstiler i forskellige farver og grønne planter i kantinen.

Da en af Nordens største mobiloperatører flytter til et nyt hovedkontor, introduceres en aktivitetsbaseret måde at arbejde på med det formål at styrke samværet mellem medarbejderne og opmuntre til flere spontane møder, kreativitet og effektivitet.

Mit i Solna er der opført et miljøcertificeret kontorhus, på samme sted som Råsunda fodboldstadion tidligere lå. Med restaurant- og butikslokaler i stueetagen bidrager huset til en levende bydel samtidigt med at det også fungerer som arbejdsplads for Telenors 900 medarbejdere. Mobiloperatøren er flyttet fra sit tidligere hovedsæde ved Slussen til det nye svenske hovedkontor.

Flere muligheder for samarbejde

I forbindelse med kontorflytningen indførte Telenor en aktivitetsbaseret måde at arbejde på. Fra det tidligere, åbne kontorlandskab, hvor hver medarbejder havde sin egen plads, vælger de nu i stedet arbejdsstation ud fra den aktuelle opgave.

– Vores nye lokaler byder på mange forskellige miljøer, som letter såvel samarbejde som eget, dybt koncentreret arbejde. En aktivitetsbaseret måde at arbejde på gør at alle kan arbejde der hvor de har lyst og præsterer bedst, og at vi arbejder endnu bedre sammen. De nye lokaler er resultatet af et rigtig godt og tæt samarbejde med Input interior og arkitektbureauet Romlab, siger Patrik Hofbauer, administrerende direktør for Telenor Sverige.

Den rette indretning giver de rette forudsætninger

Arkitektbureauet Romlab har tegnet og indrettet kontoret med fokus på åbne, fleksible lokaler der bibeholder den udsigt som ejendommens store glaspartier giver. For at støtte virksomhedens nye måde at arbejde på, har Input interior fået til opgave at sikre at både møbler og indretning lever op til Telenors krav om fleksibilitet og funktion.

– Vi har et tæt samarbejde med Telenor og leverer til flere af deres kontorer rundt omkring i Sverige. Vi er glade for den fortsatte tillid og at vi nu gennemfører vores største projekt sammen. Telenor er en engageret kunde, som værdsætter både vores erfaring med større kontorprojekter og vores uafhængighed af leverandør, der giver mulighed for at vælge mellem flere førende varemærker, siger Daniel Vidlund, filialchef hos Input interior.

Kontoret er blandt andet udformet med specielle snedkerarbejder, sofaer med indbyggede blomsterkasser samt forskellige ladesteder med siddebænke og lungemøbler. I overensstemmelse med den aktivitetsbaserede måde at arbejde på er der også installeret opbevaringsskabe, hvor medarbejderne opbevarer deres personlige ejendele i løbet af dagen.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen