Vinge

De lyse træsorter brydes af stærke farver, som forstærker kontorets kreative udtryk.

Da advokatbureauet Vinge flyttede til nye lokaler, ønskede man en attraktiv arbejdsplads med mindre arbejdsrum til fordel for flere mødelokaler.

For første gang siden halvfjerdserne flyttede Vinge til nye lokaler i centrum af Gøteborg. Forventningerne var høje og Wingårdhs Arkitektkontor blev betroet opgaven med design af indretningen, som skulle være funktionel, hyggelig og afspejle de kreative medarbejdere.

Kreativt og åbent

Med mindre arbejdsrum skabte man blandt andet plads til en stor restaurant og et bibliotek, som binder de to etageplan sammen via en toneangivende trappe. Kontorets udformning peger på en ikke-hierarkisk organisation. Blandingen af avancerede materialer såsom kalksten og gulve af Oregon Pine samt møbelklassikere sammen med specialfremstillede, moderne møbler viser kreativitet og innovation.

Input interior har haft ansvaret for indkøb, samordning og leverance af indretningen.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen