Lokföraren

Med et fælles kontorhus til flere af kommunens forvaltninger, vil Uppsala kommune generere øget kommunikation mellem medarbejdere og enheder.

Lokföraren (lokoføreren) er navnet på Uppsala kommunes nye kontorhus, hvor flere forvaltninger er flyttet ind sammen. I bygningen findes blandt andet enheder til samfundsudvikling, pleje og omsorg samt kultur. Kontoret var et led i en større omstrukturering med det formål at skabe effektivitet og transparens ud mod omverdenen. Tengbom står bag interiøret og Input interior har indkøbt, samordnet og leveret indretningen.

At stimulere kommunikation

De nye nævn samt kulturhuset er dannet med en forstærket procestænkning ud fra medborgernes og brugernes perspektiv. Ambitionen er at stimulere til øget kommunikation mellem medarbejdere og enheder, klare omorganiseringer uden ombygninger, mindske kommunens påvirkning af miljøet, tiltrække arbejdskraft samt tilbyde et godt arbejdsmiljø til de eksisterende medarbejdere.

Lad os kontakte dig

Giv os dine oplysninger, så vender vi tilbage

    Tak for din henvendelse

    Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Til formularen
    Ups

    Der opstod en fejl, prøv igen.

    Til formularen